Új telepítésű ültetvényből kézzel szüreteltük, bogyózás nélkül –úgynevezett egészfürtös préselési technológiával -, kíméletesen nyertük ki a szőlő levét. Igazi kézműves borkülönlegesség, ami az...
Bővebb információkKésői szüretelésből származik, melyből áztatással nyertük ki a szőlőből a fajta muskotályos szépségeit. Elegáns vonzó illata magával ragadja a kóstoló figyelmét, amit megízlelve, szép savgerince,...
Bővebb információkHarsány illatú, friss, finom fehérbor, melynek illatában megtalálhatók a bodzavirágra és egres aromájára emlékeztető jegyek, zamatában pedig érett, egzotikus gyümölcs ízeként teljesedik ki. Friss...
Bővebb információkVilágos aranysárga szín, narancsos árnyalatokkal. Illatában sárgabarackot és citrus gyümölcsöket fedezhetünk fel. Szájban cukortartalma és savai nagyszerű harmóniát mutatnak, ízében visszaköszön a...
Bővebb információkA miniszter a fehér borokat tartalmazó borkiválóságok 2015-ös könyvét bemutatva közölte, az idén várhatóan Magyarország ismét nettó borexportőrré v...
A MASOSZ második alkalommal döntött az általa alapított Par Excellence díj nyerteseiről. Az elismerésben olyan személyek részesülhetnek, akik kieme...
Meghaladhatja a tavalyit az idén készülő új bor mennyisége, a Hegyközségek Nemzeti Tanácsának (HNT) becslése szerint 2015-ben összesen 2,78 millió ...
Hazai étterem és borászat is díjat kapott az Európai Bor- és Gasztronómiai Egyesületek Szövetségének XII. Kongresszusán.
Csupán néhány nap van hátra a november 12-14. között második alkalommal rendezett ProWine China szakvásárig, amelyet a sanghaji nemzetközi vásárvár...