A magyar borászat az Amerikai Egyesült Államokban csak kiváló minőséggel és jól szervezett marketingmunkával tud sikereket elérni – állapították meg “A magyar bor helyzete az amerikai piacon” címmel tartott bormarketing tanácskozás résztvevői.
Tovább olvasomNem csupán bort, de pálinkát is kóstolhatnak és a szivarjaikat is tárolhatják a Császártöltésen megvalósult borturisztikai központban.
Tovább olvasomMinden jel arra mutat, hogy az idei ProWein szakvásár igazi sikertörténet lesz, március 27 és 30. között kerül megrendezésre az esemény. A magyar kiállítók a jövőben 30 százalékkal nagyobb területen mutatkoznak be, mint idén a tíz kiállító. Így az Agrármarketing Centrum támogatásával 135 négyzetm...
Tovább olvasomA Decanter magazin választása alapján Villányi lett Európa legjobb fehérbora. Mint minden nagy bor, a Serena is fejben született meg, hangsúlyozza Malatinszky Csaba.
Tovább olvasomTizenötezren keresték fel a Kézműves Magyar Ízek Vásárát a budapesti Millenárison. A három nap alatt mintegy 100 millió forint értékben vásároltak a magyar gasztronómia remekeiből – közölték a szervezők.
Tovább olvasomA miniszter a fehér borokat tartalmazó borkiválóságok 2015-ös könyvét bemutatva közölte, az idén várhatóan Magyarország ismét nettó borexportőrré v...
A MASOSZ második alkalommal döntött az általa alapított Par Excellence díj nyerteseiről. Az elismerésben olyan személyek részesülhetnek, akik kieme...
Meghaladhatja a tavalyit az idén készülő új bor mennyisége, a Hegyközségek Nemzeti Tanácsának (HNT) becslése szerint 2015-ben összesen 2,78 millió ...
Hazai étterem és borászat is díjat kapott az Európai Bor- és Gasztronómiai Egyesületek Szövetségének XII. Kongresszusán.
Csupán néhány nap van hátra a november 12-14. között második alkalommal rendezett ProWine China szakvásárig, amelyet a sanghaji nemzetközi vásárvár...