A gazdag kávékínálatáról és a hozzá illő harapnivalókról ismert amerikai Starbucks hálózat vezetése azt tervezi, hogy a kávézók jobb kihasználtsága érdekében esténként elegáns borozóként fogja üzemeltetni a helyiségeket – közölte hétfőn a USA Today.
Tovább olvasomPálinkafőző kurzusokat indít az Agárdi Pálinkafőzde magánfőzőknek 2011 januárjától – hangzott el a cég 8 éves fennállását ünneplő partnertalálkozóján, október 7-én. A főzde a minőségi pálinkafogyasztás egyik fontos állomásaként értékeli a magánfőzés lehetőségének bevezetését, hangzott el a rendez...
Tovább olvasomA két ország legjobb borait egyszerre mutatták be angol borszakértőknek Londonban – derült ki az október 12-i, keddi esemény egyik szervezőjének közleményéből. A szakmai szeminárium az ITD Hungary, a Masters of Wine Intézet (Institute of Masters of Wine), az Osztrák Bormarketing Szervezet (Austr...
Tovább olvasomNincs olyan magyar borvidék, ahol teljesen elégedettek lehetnének az idei a szürettel – mondta Horváth Csaba, a Hegyközségek Nemzeti Tanácsának (HNT) főtitkára.
Tovább olvasomA Bogyólé név a Vylyan birtok újborát fedi: idén a pincészet hatodszorra ír ki a Bogyóléhez kapcsolódó címkepályázatot ifjú művészeknek, a Pécsi Tudományegyetem és a Pécsi Művészeti Gimnázium diákjainak.
Tovább olvasomA miniszter a fehér borokat tartalmazó borkiválóságok 2015-ös könyvét bemutatva közölte, az idén várhatóan Magyarország ismét nettó borexportőrré v...
A MASOSZ második alkalommal döntött az általa alapított Par Excellence díj nyerteseiről. Az elismerésben olyan személyek részesülhetnek, akik kieme...
Meghaladhatja a tavalyit az idén készülő új bor mennyisége, a Hegyközségek Nemzeti Tanácsának (HNT) becslése szerint 2015-ben összesen 2,78 millió ...
Hazai étterem és borászat is díjat kapott az Európai Bor- és Gasztronómiai Egyesületek Szövetségének XII. Kongresszusán.
Csupán néhány nap van hátra a november 12-14. között második alkalommal rendezett ProWine China szakvásárig, amelyet a sanghaji nemzetközi vásárvár...