Hírek

'11.11.04. (Márton napi) borvacsora

(Márton napi) borvacsora november 12-én Vylyan és Gróf Degenfeld borokkal.

Tisztelt Borbarátunk!

Jöjjön el Ön is kedvezményes (8.900 Ft/fő) évadzáró borvacsoránkra, ahol a Vylyan (Villány) és a Gróf Degenfeld Szőlőbirtok borait kínáljuk a kastélyszálló séfje által megálmodott menűsorhoz. Részvétele esetén Ön - az országban elsőként - kóstolhatja meg a jövő évben forgalomba kerülő 2011-es Muscat Lunel borunkat.

Wellcome drink: Tokaji Muscat Lunel 2011

Gyöngytyúk kocsonya húsával, fürjtojással, szarvasgombával - Gróf Degenfeld Muscat Lunel 2010

Sütőtök krémleves libamáj carpaccioval - Gróf Degenfeld Kövérszőlő 2009

Konfitált malac hasalja, sóban sült céklával, fehérrépa pürével - Vylyan Pinot Noir 2008

Rosé szarvasgerinc erdei gombákkal, zöldfűszeres nudlival - Vylyan Cabernet Franc 2007

Kézműves sajtok alkalomhoz készítve - Vylyan Montenuovo Cuvée 2007

Tokaji aszúpuding csokoládéban, aszúval ropogós karamellel - Gróf Degenfeld Tokaji Aszú 6 puttonyos 2005

A borvacsora ára 8.900 Ft/fő

Időpont: 2011. november 12. 18 óra

Helyszín: Gróf Degenfeld Kastélyszálló**** 3915 Tarcal, Terézia kert 9.

A borvacsora aktív közreműködői:

•· Ipacs Szabó István főborász, Vylyan Szőlőbirtok

•· Keresztes Ákos borász, Gróf Degenfeld Szőlőbirtok

Kedvezményes szállodai csomagajánlatunk a novemberi borvacsorára 21.900.- Ft/fő-től foglalható. Az ár tartalmazza a borvacsorát, a szállásdíjat reggelivel (standard szobában), a szauna, a teniszpályák használatát, az internethasználatot és a parkolást, valamint az idegenforgalmi adót.

További információért vagy a foglaláshoz az alábbi elérhetőségen veheti fel velünk a kapcsolatot: hotel@degenfeld.hu és +36/47/580-400.

További hírek

'15.12.16.
Fazekas Sándor szerint folyamatosan j...

A miniszter a fehér borokat tartalmazó borkiválóságok 2015-ös könyvét bemutatva közölte, az idén várhatóan Magyarország ismét nettó borexportőrré v...

'15.12.15.
Kihirdették a Magyar Sommelier Szövet...

A MASOSZ második alkalommal döntött az általa alapított Par Excellence díj nyerteseiről. Az elismerésben olyan személyek részesülhetnek, akik kieme...

'15.08.22.
Borfronton javulás várható

Meghaladhatja a tavalyit az idén készülő új bor mennyisége, a Hegyközségek Nemzeti Tanácsának (HNT) becslése szerint 2015-ben összesen 2,78 millió ...

Hírek a nagyvilágból

'14.11.17.
Magyar étterem és borászat kapott nem...

Hazai étterem és borászat is díjat kapott az Európai Bor- és Gasztronómiai Egyesületek Szövetségének XII. Kongresszusán.

'14.11.10.
Magyar borászok a ProWine China-n

Csupán néhány nap van hátra a november 12-14. között második alkalommal rendezett ProWine China szakvásárig, amelyet a sanghaji nemzetközi vásárvár...