A Soltész család pincészete 50 éves hagyományt felkarolva, 2000 óta készít egri bort Ostoroson, ezen az Egertől alig 6 kilométerre fekvő településen. A pincészet számára a tradíció mellett a másik fontos ismérv a változás, amelynek célja, hogy eleget tegyenek a fogyasztók egyre magasabb elvárásainak.
Vissza az előző oldalraA miniszter a fehér borokat tartalmazó borkiválóságok 2015-ös könyvét bemutatva közölte, az idén várhatóan Magyarország ismét nettó borexportőrré v...
A MASOSZ második alkalommal döntött az általa alapított Par Excellence díj nyerteseiről. Az elismerésben olyan személyek részesülhetnek, akik kieme...
Meghaladhatja a tavalyit az idén készülő új bor mennyisége, a Hegyközségek Nemzeti Tanácsának (HNT) becslése szerint 2015-ben összesen 2,78 millió ...
Hazai étterem és borászat is díjat kapott az Európai Bor- és Gasztronómiai Egyesületek Szövetségének XII. Kongresszusán.
Csupán néhány nap van hátra a november 12-14. között második alkalommal rendezett ProWine China szakvásárig, amelyet a sanghaji nemzetközi vásárvár...