1994 ben 0.25 ha szőlőterülettel alapított családi vállalkozás. Ma már 10.5 ha. szőlőterületen gazdálkodunk. Különös gondot fordítunk a minőségi szőlőtermelésre. Borkészítésünket mind a korszerű mind pedig a hagyományos technológiák is jellemzik.
Szőlőink: Chardonnay, Szürkebarát, Olasz rizling, Királyleányka, Sauvignon blanc, Pinot noir. Termeltetésből vásárolunk Merlot szőlőt is.
A miniszter a fehér borokat tartalmazó borkiválóságok 2015-ös könyvét bemutatva közölte, az idén várhatóan Magyarország ismét nettó borexportőrré v...
A MASOSZ második alkalommal döntött az általa alapított Par Excellence díj nyerteseiről. Az elismerésben olyan személyek részesülhetnek, akik kieme...
Meghaladhatja a tavalyit az idén készülő új bor mennyisége, a Hegyközségek Nemzeti Tanácsának (HNT) becslése szerint 2015-ben összesen 2,78 millió ...
Hazai étterem és borászat is díjat kapott az Európai Bor- és Gasztronómiai Egyesületek Szövetségének XII. Kongresszusán.
Csupán néhány nap van hátra a november 12-14. között második alkalommal rendezett ProWine China szakvásárig, amelyet a sanghaji nemzetközi vásárvár...