Vissza az előző oldalra
Élénk, intenzív, szőlővirágos - muskotályos - mézes illat. Finom, szép savszerkezete elegendő a szájban jól érezhető édességhez. Az alacsony alkohol és a szőlőből származó maradék cukortartalom, a...
Tetszetős megjelenésű, halvány zöldessárga színű, illatában és zamatában is üde, gyümölcsös jellegű, lendületes bor. Szép, élénk savháttérrel, kellemesen élvezhető, maradék széndioxid-tartalommal...
Csak kiemelkedő évjáratokban, a legjobb fekvésű területekről származó szőlőkből, erősen visszafogott termésmennyiséggel készül. Barrique érlelésű bor, Cabernet franc, Cabernet sauvignon, Merlot...
A miniszter a fehér borokat tartalmazó borkiválóságok 2015-ös könyvét bemutatva közölte, az idén várhatóan Magyarország ismét nettó borexportőrré v...
A MASOSZ második alkalommal döntött az általa alapított Par Excellence díj nyerteseiről. Az elismerésben olyan személyek részesülhetnek, akik kieme...
Meghaladhatja a tavalyit az idén készülő új bor mennyisége, a Hegyközségek Nemzeti Tanácsának (HNT) becslése szerint 2015-ben összesen 2,78 millió ...
Hazai étterem és borászat is díjat kapott az Európai Bor- és Gasztronómiai Egyesületek Szövetségének XII. Kongresszusán.
Csupán néhány nap van hátra a november 12-14. között második alkalommal rendezett ProWine China szakvásárig, amelyet a sanghaji nemzetközi vásárvár...