Pincészetünk ültetvényei Magyarország egyik legősibb szőlőtermelő területén, a Szekszárdi borvidéken találhatóak. Az Ivánvölgyi domboldalon áll a nagyszülők által épített pince és a régi présház, amely a borkóstolás helyszíne, valamint az újonnan épített feldolgozó.
A borok a tradicionális és a modern technológia ötvözésével készülnek, melyek 14-24 hónapos fahordós érlelés után kerülnek palackba.
A miniszter a fehér borokat tartalmazó borkiválóságok 2015-ös könyvét bemutatva közölte, az idén várhatóan Magyarország ismét nettó borexportőrré v...
A MASOSZ második alkalommal döntött az általa alapított Par Excellence díj nyerteseiről. Az elismerésben olyan személyek részesülhetnek, akik kieme...
Meghaladhatja a tavalyit az idén készülő új bor mennyisége, a Hegyközségek Nemzeti Tanácsának (HNT) becslése szerint 2015-ben összesen 2,78 millió ...
Hazai étterem és borászat is díjat kapott az Európai Bor- és Gasztronómiai Egyesületek Szövetségének XII. Kongresszusán.
Csupán néhány nap van hátra a november 12-14. között második alkalommal rendezett ProWine China szakvásárig, amelyet a sanghaji nemzetközi vásárvár...