Tradicionális fogások-kulináris örökség
Különleges gasztronómiai élvezetek a Szeremley Birtok mangalica, szürkemarha és bivaly termékeiből készített ételekkel, kitűnő Szeremley Borokkal, jellegzetes badacsonyi halételekkel.
A Szeremley Borház Étterem 1999. óta várja az igényes tájkonyhát és a kiváló balatoni borokat kedvelő vendégeit. 2009-ben éttermünket felújítottuk és konyháját a legkorszerűbb technológiával szereltük fel, így biztosítva a magas minőséget.
Külön büszkeségünk az étterem fekvése, ahonnan – talán – a legszebb arcát mutatja a Balaton. Az étterem belső termében 50, míg az árnyas lugas-teraszon 120 vendéget tudunk fogadni.
2011-ben minden hónapban a szezonnak megfelelően megújuló gasztronómiai különlegességekkel várjuk a kulináris élvezetek kedvelőit.
Kövesse híreinket Facebook oldalunkon:
http://www.facebook.com/?sk=nf#!/pages/Szeremley-Borhaz/104978489565389
A miniszter a fehér borokat tartalmazó borkiválóságok 2015-ös könyvét bemutatva közölte, az idén várhatóan Magyarország ismét nettó borexportőrré v...
A MASOSZ második alkalommal döntött az általa alapított Par Excellence díj nyerteseiről. Az elismerésben olyan személyek részesülhetnek, akik kieme...
Meghaladhatja a tavalyit az idén készülő új bor mennyisége, a Hegyközségek Nemzeti Tanácsának (HNT) becslése szerint 2015-ben összesen 2,78 millió ...
Hazai étterem és borászat is díjat kapott az Európai Bor- és Gasztronómiai Egyesületek Szövetségének XII. Kongresszusán.
Csupán néhány nap van hátra a november 12-14. között második alkalommal rendezett ProWine China szakvásárig, amelyet a sanghaji nemzetközi vásárvár...