A család generációk óta foglalkozik szőlőtermesztéssel és borkészítéssel. A kilencvenes évek elejétől, újjászerveződve, területet folyamatosan növelve, ami napjainkra elérte a 10 hektárt. Szőlőültetvényeink, a Szekszárdi borvidék legkiválóbb dülőiben vannak.
Baranyavölgy
Kerékhegy
Faluhely
Fuxvölgy
A szőlőfeldolgozás a Fux-völgyi feldolgozónkban , részben koracél erjesztő tartályban, részben betonkádban hagyományos csömöszőléses módszerrel történik. Boraink tárolása koracél és műanyag tartályban történik. Az érlelés 10 valamint 15 hl-es ászok hordóban történik.
Fontosnak tartjuk, hogy évről évre kimagasló minőségű borok készítését. A forgalmazás során a lédig kiszerelés is a Szekszárdi borvidék hírnevét öregbítse., valamint a kannás borokba vetett tévhiteket eloszlassa.
A miniszter a fehér borokat tartalmazó borkiválóságok 2015-ös könyvét bemutatva közölte, az idén várhatóan Magyarország ismét nettó borexportőrré v...
A MASOSZ második alkalommal döntött az általa alapított Par Excellence díj nyerteseiről. Az elismerésben olyan személyek részesülhetnek, akik kieme...
Meghaladhatja a tavalyit az idén készülő új bor mennyisége, a Hegyközségek Nemzeti Tanácsának (HNT) becslése szerint 2015-ben összesen 2,78 millió ...
Hazai étterem és borászat is díjat kapott az Európai Bor- és Gasztronómiai Egyesületek Szövetségének XII. Kongresszusán.
Csupán néhány nap van hátra a november 12-14. között második alkalommal rendezett ProWine China szakvásárig, amelyet a sanghaji nemzetközi vásárvár...