Kivételesen komplex, finom illatú aszú, amely furmint alapbor és hárslevelű aszúszem felhasználásával készült. Intenzív gyümölcsös illata és jó savai mellett teljesen sima, elegáns struktúra...
Bővebb információkAz évjárat jellegét szépen hordozza magán e bor.
Az aszúszem ízeibõl a kajszibarack, az õszibarack illatban és ízben is határozottan jelen vannak. A cukor,a sav és az alkohol elegáns egyensúlyban...
Színe világos aranysárga borostyán árnyalással. Illatát marcipános- mézes tónusok jellemzik, ízében a krémes édességet a lendületes savak tartják egyensúlyban.
A fahordós érlelés szép egységet...
Illatában gyümölcsös, virágos, eleganciát mutat. Szerkezete jól érthető, hiszen finom kesernyésség, csiszolt savak jellemzik, amely az édességgel harmóniában párosul. Ízében birs, sárgabarack...
Bővebb információkVastag, koncentrált bor. Illatában is nagy aszút sejtet, a déli gyümölcsök közé mézes jegyek keverednek.
Tipikusan 2000-es évjáratú különlegesség, a cukor és a sav aránya kellemesen fogyaszthatóvá...
A miniszter a fehér borokat tartalmazó borkiválóságok 2015-ös könyvét bemutatva közölte, az idén várhatóan Magyarország ismét nettó borexportőrré v...
A MASOSZ második alkalommal döntött az általa alapított Par Excellence díj nyerteseiről. Az elismerésben olyan személyek részesülhetnek, akik kieme...
Meghaladhatja a tavalyit az idén készülő új bor mennyisége, a Hegyközségek Nemzeti Tanácsának (HNT) becslése szerint 2015-ben összesen 2,78 millió ...
Hazai étterem és borászat is díjat kapott az Európai Bor- és Gasztronómiai Egyesületek Szövetségének XII. Kongresszusán.
Csupán néhány nap van hátra a november 12-14. között második alkalommal rendezett ProWine China szakvásárig, amelyet a sanghaji nemzetközi vásárvár...