Világos sárga, tiszta szín, intenzív gyümölcsös illat. A fajta körtés, szegfűszeges jegyei szépen tárulnak fel, amelyek kellő mélységet adnak a bornak. Ízében az egyensúly dominál, savai simulékonyak. Érett fehérhúsú gyümölcsökre emlékeztető ízjegyek díszítik a bort. Telt, hosszú utóíz, de még is könnyed, ami a mindennapi fogyasztást megengedi.
Remek bor 11 °C -ra hűtve akár önállóan, de kevésbé édes hangsúlyos desszertekkel is fogyasztható.
Összetevők: Hárslevelű : 100
Az értékeléshez be kell jelentkezni!
A miniszter a fehér borokat tartalmazó borkiválóságok 2015-ös könyvét bemutatva közölte, az idén várhatóan Magyarország ismét nettó borexportőrré v...
A MASOSZ második alkalommal döntött az általa alapított Par Excellence díj nyerteseiről. Az elismerésben olyan személyek részesülhetnek, akik kieme...
Meghaladhatja a tavalyit az idén készülő új bor mennyisége, a Hegyközségek Nemzeti Tanácsának (HNT) becslése szerint 2015-ben összesen 2,78 millió ...
Hazai étterem és borászat is díjat kapott az Európai Bor- és Gasztronómiai Egyesületek Szövetségének XII. Kongresszusán.
Csupán néhány nap van hátra a november 12-14. között második alkalommal rendezett ProWine China szakvásárig, amelyet a sanghaji nemzetközi vásárvár...