A pohárban méltóságteljesen, olajosan mozog.
Illatát az őszibarack és egzotikus fűszerek aromái határozzák meg.
Ízben koncentráltság,tömörség jellemzi, hihetetlenül hosszú.
Rendkívül jól...
Borostyánsárga színnel, telt illattal lép fel, melyben aszalt gyümölcsök vannak jelen. Szánkban gazdag ízvilág érezhető (füge, naspolya, lépesméz), melynek alapja egy jó sav-édesség egyensúly....
Bővebb információkAz összetettség bora. A vastag szerkezet és az aszú szemek koncentrált aromái magas szintre emelik a bor ízvilágát.
A háttérbõl finoman érezhetõk a terület ásványosságának és a fahordós érlelésnek...
Tiszta világosarany szín. Illatában a töppedt hárslevelű szőlő jegyei dominálnak, háttérben megjelenik a muskotály, a maga játékosságával. Ízében a hárslevelű kedvessége, a muskotály fineszessége...
Bővebb információkE bor kiválóan mutatja be a fajta és a termõhely erényeit. Krémes ásványossága
és a fajta gyümölcsössége határozzák meg alapvetõ jellemzõit, melyet
szép test és hosszú ízek egészítenek ki. Egy...
A miniszter a fehér borokat tartalmazó borkiválóságok 2015-ös könyvét bemutatva közölte, az idén várhatóan Magyarország ismét nettó borexportőrré v...
A MASOSZ második alkalommal döntött az általa alapított Par Excellence díj nyerteseiről. Az elismerésben olyan személyek részesülhetnek, akik kieme...
Meghaladhatja a tavalyit az idén készülő új bor mennyisége, a Hegyközségek Nemzeti Tanácsának (HNT) becslése szerint 2015-ben összesen 2,78 millió ...
Hazai étterem és borászat is díjat kapott az Európai Bor- és Gasztronómiai Egyesületek Szövetségének XII. Kongresszusán.
Csupán néhány nap van hátra a november 12-14. között második alkalommal rendezett ProWine China szakvásárig, amelyet a sanghaji nemzetközi vásárvár...