Egy igazi bor a mindennapjainkhoz. Illatában a Furmint jelleg mellett kevés fahéj és akácvirág díszlik, de nem uralkodnak el a fajtán. Könnyedségét jellemzi a pohárban hömpölygő játékosság, amit az...
Bővebb információkHalványsárga, szép megjelenésű bor, ásványos jelleggel. Telt, krémes, hosszú utóízű. Szép harmóniát mutat a fajta és a dűlő találkozása. A 6,8 g/l maradék cukor kiegyensúlyozottá teszi....
Bővebb információkVilágos sárga, tiszta szín, intenzív gyümölcsös illat. A fajta körtés, szegfűszeges jegyei szépen tárulnak fel, amelyek kellő mélységet adnak a bornak. Ízében az egyensúly dominál, savai...
Bővebb információkTokaj-Hegyalja egyik legrégebbi fajtája. Évszázadok óta jelen van a szőlőhegyeken, de terméséből ritkán készül önálló bor. 2009-ben kiváló minőségű töppedt szőlőből készítettük az első...
Bővebb információkHalvány szalmasárga. Illatában még zabolátlan, ám a pohárban szép lassan a virágok közül megmutatkozik a Muskotály jellegzetes karaktere. Nem túlzó, de elég és ettől válik elegánssá. Szájban már...
Bővebb információkA miniszter a fehér borokat tartalmazó borkiválóságok 2015-ös könyvét bemutatva közölte, az idén várhatóan Magyarország ismét nettó borexportőrré v...
A MASOSZ második alkalommal döntött az általa alapított Par Excellence díj nyerteseiről. Az elismerésben olyan személyek részesülhetnek, akik kieme...
Meghaladhatja a tavalyit az idén készülő új bor mennyisége, a Hegyközségek Nemzeti Tanácsának (HNT) becslése szerint 2015-ben összesen 2,78 millió ...
Hazai étterem és borászat is díjat kapott az Európai Bor- és Gasztronómiai Egyesületek Szövetségének XII. Kongresszusán.
Csupán néhány nap van hátra a november 12-14. között második alkalommal rendezett ProWine China szakvásárig, amelyet a sanghaji nemzetközi vásárvár...