A Pontus-i fajták köre a szakmai leírások szerint a Kárpát-medence és a Balkán térségében hagyományosan termelt borszőlő fajtákat fogja össze. A szőlőtőkék is jól azonosítható külső bélyegekkel...
Bővebb információkVilágossárga, ezüstös, zöldes árnyalatok. Könnyed, fürge mozgású.
A fajtára jellemző virágos és növényi illat mellett kevés bazaltos ásványosság érezhető.
Ízében a finom savak dominálnak, nem...
A miniszter a fehér borokat tartalmazó borkiválóságok 2015-ös könyvét bemutatva közölte, az idén várhatóan Magyarország ismét nettó borexportőrré v...
A MASOSZ második alkalommal döntött az általa alapított Par Excellence díj nyerteseiről. Az elismerésben olyan személyek részesülhetnek, akik kieme...
Meghaladhatja a tavalyit az idén készülő új bor mennyisége, a Hegyközségek Nemzeti Tanácsának (HNT) becslése szerint 2015-ben összesen 2,78 millió ...
Hazai étterem és borászat is díjat kapott az Európai Bor- és Gasztronómiai Egyesületek Szövetségének XII. Kongresszusán.
Csupán néhány nap van hátra a november 12-14. között második alkalommal rendezett ProWine China szakvásárig, amelyet a sanghaji nemzetközi vásárvár...