A Gundel, a legismertebb magyar étterem, bemutatta szelekciós borválogatását, melyet Fabók Mihály, az étterem sommelier-je állított össze.
Tovább olvasomÁtadták a Günzer Tamás Pincészete Kft. 504 millió forintból épült új szőlőfeldolgozó üzemét Villányban szerdán - adta hírül a Pécsi Újság.
Tovább olvasomFelszámolják a borok forgalmazásával foglalkozó, milliárdos árbevételű, korábban a Lidlnek is beszállító imrehegyi Domro Borgazdaság Kft.-t, amelynek raktárában tavaly az élelmiszerbiztonsági hatóság százezer ismeretlen eredetű palackra bukkant - adta hírül a Privátbankár.hu.
Tovább olvasomA György-Villa Pincészet aranyérmet szerzett a Berliner Wine Trophy nemzetközi borversenyen!
Tovább olvasomA fagytól tartanak a szőlészek a történelmi borvidéken, Tokaj-hegyalján – írja az Észak-Magyarország. A tokaji fajták, a furmint és hárslevelű mínusz 17-18 fokig védettek a fagy ellen, ha ez alá csökken a hőmérséklet, akkor számítani lehet fagykárra – nyilatkozta a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei nap...
Tovább olvasomA miniszter a fehér borokat tartalmazó borkiválóságok 2015-ös könyvét bemutatva közölte, az idén várhatóan Magyarország ismét nettó borexportőrré v...
A MASOSZ második alkalommal döntött az általa alapított Par Excellence díj nyerteseiről. Az elismerésben olyan személyek részesülhetnek, akik kieme...
Meghaladhatja a tavalyit az idén készülő új bor mennyisége, a Hegyközségek Nemzeti Tanácsának (HNT) becslése szerint 2015-ben összesen 2,78 millió ...
Hazai étterem és borászat is díjat kapott az Európai Bor- és Gasztronómiai Egyesületek Szövetségének XII. Kongresszusán.
Csupán néhány nap van hátra a november 12-14. között második alkalommal rendezett ProWine China szakvásárig, amelyet a sanghaji nemzetközi vásárvár...