Váli Péter vagyok. Gyerekkoromtól a gasztronómia világában élek. Már tízévesen saját étteremről álmodtam, ahol én alkothatom meg az étele...
Bővebb információkCsaládias hangulatú, helyre jellemző pince. Sajátos, kis tételű, egyéni ízlésű, nem piac szemléletű borok. csak olyan bor kerül az asztal...
Bővebb információkAz alábbi űrlap segítségével jelentkezhet a Pincészetek közé.
A kiemelt mezők kitöltése kötelező!
A miniszter a fehér borokat tartalmazó borkiválóságok 2015-ös könyvét bemutatva közölte, az idén várhatóan Magyarország ismét nettó borexportőrré v...
A MASOSZ második alkalommal döntött az általa alapított Par Excellence díj nyerteseiről. Az elismerésben olyan személyek részesülhetnek, akik kieme...
Meghaladhatja a tavalyit az idén készülő új bor mennyisége, a Hegyközségek Nemzeti Tanácsának (HNT) becslése szerint 2015-ben összesen 2,78 millió ...
Hazai étterem és borászat is díjat kapott az Európai Bor- és Gasztronómiai Egyesületek Szövetségének XII. Kongresszusán.
Csupán néhány nap van hátra a november 12-14. között második alkalommal rendezett ProWine China szakvásárig, amelyet a sanghaji nemzetközi vásárvár...