Az idei év apátsági újborát a már megszokott fajtaösszetétel és némi újdonság egyaránt jellemzi!
Az évjáratra leginkább a koraiság a jellemző, ami természetesen megjelenik a borunk alkotóeleméül...
A Pannonhalmi Tricollis Cuvée az Apátsági Pincészet első házasítása, amely immáron a hatodik évjáratban készül.
Olyan fehérbor, amely felvonultatja a borvidék legjellemzőbb fajtáit. Alapja az...
A 2007-es évjáratból új termékkel bővül az Apátsági Pincészet szortimentje: vörösborunk a már ismert Tricollis néven kerül a boltok polcaira!
A szőlőalapanyagot HÁROM dűlő –...
A miniszter a fehér borokat tartalmazó borkiválóságok 2015-ös könyvét bemutatva közölte, az idén várhatóan Magyarország ismét nettó borexportőrré v...
A MASOSZ második alkalommal döntött az általa alapított Par Excellence díj nyerteseiről. Az elismerésben olyan személyek részesülhetnek, akik kieme...
Meghaladhatja a tavalyit az idén készülő új bor mennyisége, a Hegyközségek Nemzeti Tanácsának (HNT) becslése szerint 2015-ben összesen 2,78 millió ...
Hazai étterem és borászat is díjat kapott az Európai Bor- és Gasztronómiai Egyesületek Szövetségének XII. Kongresszusán.
Csupán néhány nap van hátra a november 12-14. között második alkalommal rendezett ProWine China szakvásárig, amelyet a sanghaji nemzetközi vásárvár...