Borok

12 oldal, 59 összesen, 16-20 ««  «  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11  »  »»

Muscat Ottonel

Igen kedvelt, a szőlő eredeti muskotályos zamatát megőrző, üde, fű- szeres, elegáns illatú bor, melyet félédes jellege tesz kerekké. Desszertekhez és gyümölcssalátákhoz ajánljuk 10-12º C-on.

Pincészet: Feind Borház
Borvidék: Balatonfüred-Csopak l  Szín: fehér
Bővebb információk
Olaszrizling

A modern technológia és a három hónap hagyományos ászkolás adja e bor kellemes illatát, utóízében a keserű mandulát. Kóstolja meg Olaszrizling borunkat 10 °C-ra lehűtve egy sült csirkecomb vagy...

Pincészet: Agancsos Pincészet
Borvidék: Villány l  Szín: fehér
Bővebb információk
Olaszrizling

Színében az átlagosnál jobban beérett Olaszrizling /20-21 mustfok/ mélyebb szalmasárga színét mutatja, némi zöldes árnyalattal. A pohárban mozgása is magasabb extrakt tartalmat jelez.
A fajtára...

Pincészet: Kál-Vin Pincészet
Borvidék: Badacsony l  Szín: fehér
Bővebb információk
Olaszrizling

Bora halványzöld színű, diszkrét fajtajelleges illata mellé elegendő sav és kellemes gyümölcsösség is társul, fanyar lecsengéssel. Friss salátákhoz, csirke- húsokhoz ajánljuk.

Pincészet: Feind Borház
Borvidék: Balatonfüred-Csopak l  Szín: fehér
Bővebb információk
Olaszrizling PREMIUM

Új telepítésű ültetvényből kézzel szüreteltük, bogyózás nélkül –úgynevezett egészfürtös préselési technológiával -, kíméletesen nyertük ki a szőlő levét. Igazi kézműves borkülönlegesség, ami az...

Pincészet: Feind Borház
Borvidék: Balatonfüred-Csopak l  Szín: fehér
Bővebb információk
12 oldal, 59 összesen, 16-20 ««  «  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11  »  »»

További hírek

'15.12.16.
Fazekas Sándor szerint folyamatosan j...

A miniszter a fehér borokat tartalmazó borkiválóságok 2015-ös könyvét bemutatva közölte, az idén várhatóan Magyarország ismét nettó borexportőrré v...

'15.12.15.
Kihirdették a Magyar Sommelier Szövet...

A MASOSZ második alkalommal döntött az általa alapított Par Excellence díj nyerteseiről. Az elismerésben olyan személyek részesülhetnek, akik kieme...

'15.08.22.
Borfronton javulás várható

Meghaladhatja a tavalyit az idén készülő új bor mennyisége, a Hegyközségek Nemzeti Tanácsának (HNT) becslése szerint 2015-ben összesen 2,78 millió ...

Hírek a nagyvilágból

'14.11.17.
Magyar étterem és borászat kapott nem...

Hazai étterem és borászat is díjat kapott az Európai Bor- és Gasztronómiai Egyesületek Szövetségének XII. Kongresszusán.

'14.11.10.
Magyar borászok a ProWine China-n

Csupán néhány nap van hátra a november 12-14. között második alkalommal rendezett ProWine China szakvásárig, amelyet a sanghaji nemzetközi vásárvár...