Igen kedvelt, a szőlő eredeti muskotályos zamatát megőrző, üde, fű- szeres, elegáns illatú bor, melyet félédes jellege tesz kerekké. Desszertekhez és gyümölcssalátákhoz ajánljuk 10-12º C-on.
Bővebb információkA modern technológia és a három hónap hagyományos ászkolás adja e bor kellemes illatát, utóízében a keserű mandulát. Kóstolja meg Olaszrizling borunkat 10 °C-ra lehűtve egy sült csirkecomb vagy...
Bővebb információkSzínében az átlagosnál jobban beérett Olaszrizling /20-21 mustfok/ mélyebb szalmasárga színét mutatja, némi zöldes árnyalattal. A pohárban mozgása is magasabb extrakt tartalmat jelez.
A fajtára...
Bora halványzöld színű, diszkrét fajtajelleges illata mellé elegendő sav és kellemes gyümölcsösség is társul, fanyar lecsengéssel. Friss salátákhoz, csirke- húsokhoz ajánljuk.
Bővebb információkÚj telepítésű ültetvényből kézzel szüreteltük, bogyózás nélkül –úgynevezett egészfürtös préselési technológiával -, kíméletesen nyertük ki a szőlő levét. Igazi kézműves borkülönlegesség, ami az...
Bővebb információkA miniszter a fehér borokat tartalmazó borkiválóságok 2015-ös könyvét bemutatva közölte, az idén várhatóan Magyarország ismét nettó borexportőrré v...
A MASOSZ második alkalommal döntött az általa alapított Par Excellence díj nyerteseiről. Az elismerésben olyan személyek részesülhetnek, akik kieme...
Meghaladhatja a tavalyit az idén készülő új bor mennyisége, a Hegyközségek Nemzeti Tanácsának (HNT) becslése szerint 2015-ben összesen 2,78 millió ...
Hazai étterem és borászat is díjat kapott az Európai Bor- és Gasztronómiai Egyesületek Szövetségének XII. Kongresszusán.
Csupán néhány nap van hátra a november 12-14. között második alkalommal rendezett ProWine China szakvásárig, amelyet a sanghaji nemzetközi vásárvár...