Pincészetünkben a friss, üde tételek mellett a nagytestű fehérborokra is szeretnénk komoly hangsúlyt fektetni.
Ehhez a típushoz szolgáltat alapanyagot az utóbbi években telepített és mára termőre...
Rendkívül üde, friss, ropogós szőlő illatú és zamatú elegáns fehérbor. Diszkrét parfümösségével és harmonikus lágy sav érzetével hódító bájos, fiatalos, reduktív, üdítő hatású primőr bor, amit nem...
Bővebb információkCabernet Saugvinon és Cabernet Franc házasításából készült a Kánon. Jellegzetessége, hogy a bársonyos tannin tartalom harmonizál az érett gyümölcs és fajtajelleggel.
Fogyasztását 16 °C-on ajánlom.
A késői novemberi szüret során gondos válogatással olyan fürtöket szüreteltünk, melyek a túlérett szemek mellett részben aszúsodott szemeket is tartalmaztak. A finom fahordós érlelés után a bor...
Bővebb információkZöldesen szalmasárga színű bor, tartalmasságra utaló, mégis fürge mozgású a pohárban.
Illata a fajtát és a termőhelyet együtt jelzi, alma, kevés körte, diszkrét „mező” jellegen átüt a bazalt...
A miniszter a fehér borokat tartalmazó borkiválóságok 2015-ös könyvét bemutatva közölte, az idén várhatóan Magyarország ismét nettó borexportőrré v...
A MASOSZ második alkalommal döntött az általa alapított Par Excellence díj nyerteseiről. Az elismerésben olyan személyek részesülhetnek, akik kieme...
Meghaladhatja a tavalyit az idén készülő új bor mennyisége, a Hegyközségek Nemzeti Tanácsának (HNT) becslése szerint 2015-ben összesen 2,78 millió ...
Hazai étterem és borászat is díjat kapott az Európai Bor- és Gasztronómiai Egyesületek Szövetségének XII. Kongresszusán.
Csupán néhány nap van hátra a november 12-14. között második alkalommal rendezett ProWine China szakvásárig, amelyet a sanghaji nemzetközi vásárvár...