Az évjárat roséborát – a már megszokott módon – a három kékszőlőfajtánk együttese adja.
A bor legnagyobb részét, mintegy felét a pinot noir adja. A Tavaszó-dűlőből származó szőlőt úgynevezett...
Késői szüretelésből származik, melyből áztatással nyertük ki a szőlőből a fajta muskotályos szépségeit. Elegáns vonzó illata magával ragadja a kóstoló figyelmét, amit megízlelve, szép savgerince,...
Bővebb információk2008- as Sauvignon Blanc borunk hű tükörképe az adott évjáratnak.
Az időjárási feltételek egyértelműen a fehér fajtáknak kedveztek a vegetáció folyamán. Bár a tavasz és a koranyár meleg volt, a...
Harsány illatú, friss, finom fehérbor, melynek illatában megtalálhatók a bodzavirágra és egres aromájára emlékeztető jegyek, zamatában pedig érett, egzotikus gyümölcs ízeként teljesedik ki. Friss...
Bővebb információkAz idei év apátsági újborát a már megszokott fajtaösszetétel és némi újdonság egyaránt jellemzi!
Az évjáratra leginkább a koraiság a jellemző, ami természetesen megjelenik a borunk alkotóeleméül...
A miniszter a fehér borokat tartalmazó borkiválóságok 2015-ös könyvét bemutatva közölte, az idén várhatóan Magyarország ismét nettó borexportőrré v...
A MASOSZ második alkalommal döntött az általa alapított Par Excellence díj nyerteseiről. Az elismerésben olyan személyek részesülhetnek, akik kieme...
Meghaladhatja a tavalyit az idén készülő új bor mennyisége, a Hegyközségek Nemzeti Tanácsának (HNT) becslése szerint 2015-ben összesen 2,78 millió ...
Hazai étterem és borászat is díjat kapott az Európai Bor- és Gasztronómiai Egyesületek Szövetségének XII. Kongresszusán.
Csupán néhány nap van hátra a november 12-14. között második alkalommal rendezett ProWine China szakvásárig, amelyet a sanghaji nemzetközi vásárvár...