Halvány aranysárga szín, intenzív illatok, amely a citrus és az új fahordós érlelés együttesét jelenti. Kifejezetten a könnyed műfaj, ami nem nyomja el a kóstoló érzékszerveit, bárhol, bármikor...
Bővebb információkA 2000-es Patricius borválogatás legkönnyedebb bora.
A nemesen töppedt szemek kellemes ízeivel a Botrytis aromái harmonizálnak. A szép savak határozott gerincet adnak az ízvilágnak.
Gyümölcs...
Az évjárat kitűnő minőségű, koncentrált, íz-gazdag aszúszemeket nevelt. A bor világos szalmasárga színt mutat. Illatában a botrytis üdeségét a kajszibarack csalogató jegyei kísérik. Savérzete az...
Bővebb információkKivételesen komplex, finom illatú aszú, amely furmint alapbor és hárslevelű aszúszem felhasználásával készült. Intenzív gyümölcsös illata és jó savai mellett teljesen sima, elegáns struktúra...
Bővebb információkAz évjárat jellegét szépen hordozza magán e bor.
Az aszúszem ízeibõl a kajszibarack, az õszibarack illatban és ízben is határozottan jelen vannak. A cukor,a sav és az alkohol elegáns egyensúlyban...
A miniszter a fehér borokat tartalmazó borkiválóságok 2015-ös könyvét bemutatva közölte, az idén várhatóan Magyarország ismét nettó borexportőrré v...
A MASOSZ második alkalommal döntött az általa alapított Par Excellence díj nyerteseiről. Az elismerésben olyan személyek részesülhetnek, akik kieme...
Meghaladhatja a tavalyit az idén készülő új bor mennyisége, a Hegyközségek Nemzeti Tanácsának (HNT) becslése szerint 2015-ben összesen 2,78 millió ...
Hazai étterem és borászat is díjat kapott az Európai Bor- és Gasztronómiai Egyesületek Szövetségének XII. Kongresszusán.
Csupán néhány nap van hátra a november 12-14. között második alkalommal rendezett ProWine China szakvásárig, amelyet a sanghaji nemzetközi vásárvár...