Az összetettség bora. A vastag szerkezet és az aszú szemek koncentrált aromái magas szintre emelik a bor ízvilágát.
A háttérbõl finoman érezhetõk a terület ásványosságának és a fahordós érlelésnek...
Tiszta világosarany szín. Illatában a töppedt hárslevelű szőlő jegyei dominálnak, háttérben megjelenik a muskotály, a maga játékosságával. Ízében a hárslevelű kedvessége, a muskotály fineszessége...
Bővebb információkE bor kiválóan mutatja be a fajta és a termõhely erényeit. Krémes ásványossága
és a fajta gyümölcsössége határozzák meg alapvetõ jellemzõit, melyet
szép test és hosszú ízek egészítenek ki. Egy...
Egy igazi bor a mindennapjainkhoz. Illatában a Furmint jelleg mellett kevés fahéj és akácvirág díszlik, de nem uralkodnak el a fajtán. Könnyedségét jellemzi a pohárban hömpölygő játékosság, amit az...
Bővebb információkHalványsárga, szép megjelenésű bor, ásványos jelleggel. Telt, krémes, hosszú utóízű. Szép harmóniát mutat a fajta és a dűlő találkozása. A 6,8 g/l maradék cukor kiegyensúlyozottá teszi....
Bővebb információkA miniszter a fehér borokat tartalmazó borkiválóságok 2015-ös könyvét bemutatva közölte, az idén várhatóan Magyarország ismét nettó borexportőrré v...
A MASOSZ második alkalommal döntött az általa alapított Par Excellence díj nyerteseiről. Az elismerésben olyan személyek részesülhetnek, akik kieme...
Meghaladhatja a tavalyit az idén készülő új bor mennyisége, a Hegyközségek Nemzeti Tanácsának (HNT) becslése szerint 2015-ben összesen 2,78 millió ...
Hazai étterem és borászat is díjat kapott az Európai Bor- és Gasztronómiai Egyesületek Szövetségének XII. Kongresszusán.
Csupán néhány nap van hátra a november 12-14. között második alkalommal rendezett ProWine China szakvásárig, amelyet a sanghaji nemzetközi vásárvár...